Bordtennis

Her kan barna få prøve ut bordtennis sammen med dyktige instruktører fra Oslo Bordtennisklubb og ivrige amatører fra AKS. Det er 12 bord tilgjengelig så her kan opptil 24 barn spille på en gang.

Sted:
Bordtennishallen i Bjølsenhallen, Moldegata 7. Gå opp trappen til høyre når du kommer inn hovedinngangen. De holder til i 2. etg.

Når:

Fem torsdager fra kl. 15.30-16.30 med oppstart etter høstferien. Tilbudet vil stå på ukeplanen til AKS.
Datoene er: 14.10, 21.10, 28.10, 4.11 og 11.11.

Vi reiser fra skolen ca. kl. 15.

Pris:
Gratis. Alle barn med plass på Korsvoll AKS har muligheten til å melde seg på.

Barna må hentes i Bjølsenhallen klokken 16.30 eller evt. lage avtaler om å gå selv. Vi reiser IKKE tilbake til skolen!

Det er plass til 25 barn per gruppe. Barn som ikke har fått testet tilbudet tidligere vil prioriteres, men vi forsøker å få plass til alle som er interessert så ikke nøl med å melde på!

Trykk her for påmelding!