Hovedseksjon

IST Home / Daglig Dialog

Hvorfor bruker vi Daglig dialog?

• Elevene krysses inn og ut digitalt, slik at det ikke lenger er behov for krysselister på papir. Dette gir et helt nøyaktig tidspunkt for når barnet forlater AKS.
  • Foresatte kan registrere oppholdsplan og faste henteavtaler for sitt barn via foreldreappen, IST Home. De kan også registrere daglige hentebeskjeder som oppstår fortløpende og administrere hvem som har tillatelse til å hente barnet.
  • Påmelding til ferier gjøres via appen.
  • Foresatte kan velge å motta pushvarsel når barna krysses inn og ut.
  • Det vil bli enklere for AKS å planlegge god bemanning da det på sikt vil bli mulig å ta ut oversikt over deltagelse og påmelding til tidligere års aktiviteter.

Foreldreappen

IST Home kan lastes ned fra Google Play eller App Store. Du logger inn med MinID (samme som for eksempel nettbank).
Her kan du lese mer om hvordan appen fungerer.

Brukerveiledning

Her kan du se hvordan du kan registrere en fast oppholdsplan eller henteavtale for ditt barn i IST Home.

Har du tilbakemeldinger til oss? Vi ønsker gjerne å høre fra deg!

Hvorfor enda et nytt system?

Vi ønsker å ha så få ulike kommunikasjonskanaler som nødvendig, og skulle selvsagt ønske at dette systemet kom integrert inn i et av våre allerede eksisterende systemer, som f.eks. Skolemelding. Med ulike leverandører er det dessverre ikke alltid lett å få systemer som snakker godt sammen. Vi ser likevel mange store fordeler med dette systemet, som gjør at vi ønsker å ta det i bruk. For eksempel:
Daglig Dialog kan gjøre hjem-skolesamarbeidet enda tryggere ved at du som foresatt får beskjed rett til din mobil når barnet blir krysset inn på AKS eller når barnet går hjem.